AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gözlü bebek görmek

Kahve falında siyah gözlü bebek görmek

Kahve falında siyah gözlü bebek görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, ihanete uğrayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gözlü bebek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Kahve falında siyah gözlü erkek bebek görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah saçlı mavi gözlü bebek görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah gözlü bebek görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gözlü görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, mali sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında siyah göz kalemi almak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak işlerine bereket geleceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında siyah göz görmek onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün gözlerini siyah görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir