AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gecelik giymek

Kahve falında siyah gecelik giymek

Kahve falında siyah gecelik giymek işlerin günden güne açılacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gecelik giymek gördüyseniz:

  • Popülariteniz artıyor.

Kahve falında siyah gece elbisesi giymek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah gecelik giymek gelir elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gece kıyafeti görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gece elbisesi görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalettir.

Kahve falında siyah saten gecelik görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalettir.

Kahve falında beyaz gece elbisesi giymek güllük gülistanlık olacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir