AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah elmas görmek

Kahve falında siyah elmas görmek

Kahve falında siyah elmas görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah elmas gördüyseniz:

  • Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında siyah elmas görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında elmas madeni görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden elmas almak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında elmas bulmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak elmas görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cennet elması yediğini görmek kafasının boşalacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elmas yüzük taktığını görmek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında elmas bilezik görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir