AnaSayfa / Genel / Kahve falında elmas bulmak

Kahve falında elmas bulmak

Kahve falında elmas bulmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bol dua edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas bulmak gördüyseniz:

  • Aniden saygınlığınızda artış olabilir.

Kahve falında elmas yüzük bulmak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde elmas bulmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas bulmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine yorulur.

Kahve falında elmas bulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük elmas bulmak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elmas sattığını görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mor elmas görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük elmas görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir