Kahve falında ölüden elmas almak

Kahve falında ölüden elmas almak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, bekarlar için evlenmeye, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden elmas almak gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Kahve falında ölüden elmas almak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kış elması görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında elmas taşı görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kendisi için mal mülk alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elmas topladığını görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük elmas bulmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında elmas yüzük almak kötüyse düzeleceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında elmas küpe görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında elmas çalmak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir