AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise ayakkabı giymek

Kahve falında elbise ayakkabı giymek

Kahve falında elbise ayakkabı giymek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında elbise ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma yapılabilir, bir ilişki garanti altına alınabilir veya bağlantılarınızı genişletmenizi sağlayacak konulara entegre olabilirsiniz.

Kahve falında siyah elbise ve ayakkabı giymek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı elbise ve ayakkabı giymek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise ve ayakkabı giymek kafasının rahatlayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbise ayakkabı giymek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında elbise ve ayakkabı görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni elbise ve ayakkabı görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise ve ayakkabı almak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında elbise ayakkabı görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kendini toparlayamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir