AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah dut toplamak

Kahve falında siyah dut toplamak

Kahve falında siyah dut toplamak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, işlere nazar değeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine işarettir.

Kahve falında siyah dut toplamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Kahve falında siyah dut toplamak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut yaprağı toplamak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı dut toplamak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut topladığını görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor dut toplamak kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına inanılır.

Kahve falında urmu dutu toplamak maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dut meyvesi toplamak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, para ve zaman ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında yerden dut toplamak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir