AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah dil görmek

Kahve falında siyah dil görmek

Kahve falında siyah dil görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hayır dualarına nail olacağına, işlerinin sarpa saracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah dil gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında siyah dil görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, herkesin önünde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvanın dilini görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında eşek dili görmek bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Kahve falında özür dileyen birini görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Kahve falında dili yanmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında kedi dili görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dilini emmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dile piercing takmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, idealist davranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir