AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boyalı ev görmek

Kahve falında siyah boyalı ev görmek

Kahve falında siyah boyalı ev görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında siyah boyalı ev gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Kahve falında siyah boyalı ev görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, biraz olsun hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını siyaha boyattığını görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları siyaha boyatmak şöhret ve itibar kazanacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında siyah boyalı saç görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boya yapmak zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı siyah boyatmak hasta ise iyileşeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı siyaha boyalı görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında saçını siyaha boyatmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir