AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını siyaha boyatmak

Kahve falında saçını siyaha boyatmak

Kahve falında saçını siyaha boyatmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında saçını siyaha boyatmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında saçımı siyaha boyatmak dileklerin kabul olacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah saç boyatmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı saçı siyaha boyatmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah boyalı saç görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı siyaha boyalı görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını siyaha boyanmış görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında saçlarının siyaha boyandığını görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında saç siyaha boyatmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir