AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boyalı saç görmek

Kahve falında siyah boyalı saç görmek

Kahve falında siyah boyalı saç görmek hayatının iplerini eline alacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boyalı saç gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Kahve falında saçın siyaha boyandığını görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya inanılır.

Kahve falında saçını siyaha boyatmış görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçımı siyaha boyatmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, işinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı siyah boyatmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, neşesine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında saç siyaha boyatmak hayal kırıklığına uğrayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının siyaha boyandığını görmek kazancınızın artacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında saçını siyaha boyatmak dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında siyaha boyanmış saç görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir