AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah benekli köpek görmek

Kahve falında siyah benekli köpek görmek

Kahve falında siyah benekli köpek görmek yıkılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işarettir.

Kahve falında siyah benekli köpek gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında siyah benekli köpek görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine inanılır.

Kahve falında benekli köpek görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı siyah benekli yılan görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına inanılır.

Kahve falında vücutta siyah benekler görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah benek görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah sarı benekli yılan görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah benekli yılan görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah benekler görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir