AnaSayfa / Genel / Kahve falında benekli köpek görmek

Kahve falında benekli köpek görmek

Kahve falında benekli köpek görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına yorulur.

Kahve falında benekli köpek gördüyseniz:

  • Geçmişte size başarı getiren metodlarla ilerlemeniz aynı derecede başarılı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah benekli köpek görmek kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında benekli köpek görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında benekli güvercin görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı benekli alabalık görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında siyah benekli yılan görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı benekler görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işarettir.

Kahve falında benekli at görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında benekli tavşan görmek çaresiz kalacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir