AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah benek görmek

Kahve falında siyah benek görmek

Kahve falında siyah benek görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, onları rahat ettireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah benek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar tüyolar verebilirler.

Kahve falında sarı siyah benekli yılan görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah benekli köpek görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah benekli yılan görmek bazı sorunların başgöstereceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah benek görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, varolan borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah benekler görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah sarı benekli yılan görmek şansın yüzüne güleceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah benekler görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yüzü benekli görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir