AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bebek patiği görmek

Kahve falında mavi bebek patiği görmek

Kahve falında mavi bebek patiği görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, malının artacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bebek patiği gördüyseniz:

  • İlerlemek akşam saatlerine göre daha kolay olabilir.

Kahve falında mavi bebek patiği görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi patik görmek yanlışlara düşeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bebek patiği görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek patiği görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bebek patiği görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında bebek patiği almak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sarı bebek patiği görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir