Kahve falında siyah balık yakalamak

Kahve falında siyah balık yakalamak çok iyi işler yapılacağına, iş kaybı yaşayacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, meşakkate düşeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah balık yakalamak gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında siyah balık yakalamak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında turna balığı yakalamak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalettir.

Kahve falında eliyle balık yakalamak parasal durumun düzeltileceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağla balık yakalamak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fok balığı yakalamak huzurun bozulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde balık yakalamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kılıç balığı yakalamak sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında balık elle yakalamak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir