AnaSayfa / Genel / Kahve falında atkı görmek

Kahve falında atkı görmek

Kahve falında atkı görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Kahve falında atkı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında mavi atkı görmek merdiven atlayacağına, hasretlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında atkı bere görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında erkek atkısı görmek hayallerini gerçekleştireceğine, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında takım atkısı görmek işe başlanacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet eder.

Kahve falında birine atkı vermek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil atkı görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı atkı takmak geçim derdinin sona ereceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında atkı taktığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir