AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıvasız ev görmek

Kahve falında sıvasız ev görmek

Kahve falında sıvasız ev görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, özgüveninin yerine geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sıvasız ev gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Kahve falında eve sıva yapmak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıvasız ev görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında toprak sıvalı ev görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine işarettir.

Kahve falında ev sıva yapmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Kahve falında ev sıvası yapmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamur sıvalı ev görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında sıvalı ev görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında yeni sıvanmış ev görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir