AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişede balık görmek

Kahve falında şişede balık görmek

Kahve falında şişede balık görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, rahatının yerine geleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında şişede balık gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenizi sağlayacak şeylere konsantre olmalısınız.

Kahve falında şişede balık görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında şişe takılmış et görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Kahve falında şişeden bira içmek zararların günden güne artacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş kola şişesi görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş rakı şişesi görmek her anlamda güçleneceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu bira şişesi görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bir şişe su vermek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında içki şişesinden su içmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir