AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski evin yandığını görmek

Kahve falında eski evin yandığını görmek

Kahve falında eski evin yandığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, suç işleyeceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Kahve falında eski evin yandığını gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Kahve falında eski evin yandığını görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında eski evinin yandığını görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşusunun evinin yandığını görmek buna rağmen kazanç getireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evin yandığını görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdığın birinin evinin yandığını görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işaret eder.

Kahve falında evinin yandığı haberini almak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir evin yandığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının evinin yandığını görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir