AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yanık görmek

Kahve falında elinde yanık görmek

Kahve falında elinde yanık görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yanık gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında yanık el görmek güzel fırsatların elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının elini yanık görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında ellerini yanık görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında elinde yanık görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında elinin yanık olduğunu görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yüceltileceği sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el yanığı görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli yanık görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, alanında marka bir isim olacağına işarettir.

Kahve falında elleri yanık görmek üzüntülerin son bulacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir