AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında solucan görmek

Kahve falında sırtında solucan görmek

Kahve falında sırtında solucan görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, zaferler kazanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, dileklerinin yerine geleceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında solucan gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Kahve falında sırtında solucan görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt solucan görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil solucan görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda solucan görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına delalettir.

Kahve falında ekmek içinde solucan görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta solucan görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük solucanlar görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir