AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kir görmek

Kahve falında sırtında kir görmek

Kahve falında sırtında kir görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında kir gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Kahve falında sırtında kir görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, hayatının daha kolay olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından kir çıktığını görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında sırtından kir çıkarmak birbirlerine her konuda destek olacağına, hane içine ay doğacağına delalettir.

Kahve falında sırtı yanık görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırta krem sürmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Kahve falında sırtta çıban görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine inanılır.

Kahve falında anne sırtında taşımak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin sırtını görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir