AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına bindirmek

Kahve falında sırtına bindirmek

Kahve falında sırtına bindirmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtına bindirmek gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Kahve falında sırtına bindirmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslanın sırtına bindiğini görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, yeni bir makama sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtına bindiğini görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşeğe bindiğini görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında ata bindirilmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinin ata bindiğini görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öküze bindiğini görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gondola bindiğini görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir