AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda sırt üstü yüzmek

Kahve falında havuzda sırt üstü yüzmek

Kahve falında havuzda sırt üstü yüzmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda sırt üstü yüzmek gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Kahve falında havuzda sırt üstü yüzmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında gölde sırt üstü yüzmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzmek yaşama sevincine kavuşacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sırt üstü yere düşmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, geri planda kalacağına alamet eder.

Kahve falında sırt üstü düştüğünü görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırt üstü yatmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü uzanmak en kısa zamanda ayağa kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir