AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıralı ağaçlar görmek

Kahve falında sıralı ağaçlar görmek

Kahve falında sıralı ağaçlar görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıralı ağaçlar gördüyseniz:

  • Kendinizi küçük hissettirmelerine veya sizi kandırmalarına izin vermemeli, istediğiniz şartları oluşturmaya bakmalısınız.

Kahve falında sıralı ağaçlar görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalettir.

Kahve falında sıralı ağaç görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, unvan sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında bankada sıra beklemek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, aile saadetinin artacağına yorulur.

Kahve falında sıra masa görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında sıra olmak zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet sırası görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sıra taşlı yüzük görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sınıfta sıra görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir