Kahve falında sır tutmak

Kahve falında sır tutmak zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sır tutmak gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında sır tutmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sır saklamak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sır çözmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek sırrı görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sır almak evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sır öğrenmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sır söylemek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sır öğrenmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir