AnaSayfa / Genel / Kahve falında sır çözmek

Kahve falında sır çözmek

Kahve falında sır çözmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, yeni bir hayat kurulacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında sır çözmek gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Kahve falında sır çözmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında erkek sırrı görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırrı açıklamak işinden evine gidip geleceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sır sakladığını görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, başka işler deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında sırrını söylemek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sır söylemek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sır duymak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında bir sır öğrenmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir