Kahve falında sır söylemek

Kahve falında sır söylemek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sır söylemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sır söylemek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırrını söylemek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sağlık ve şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sırrı öğrenmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek sırrı görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sırrı açıklamak maddi açıdan ferahlayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Kahve falında sır saklamak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında bir sır öğrenmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sır vermek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir