AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfın içinde olmak

Kahve falında sınıfın içinde olmak

Kahve falında sınıfın içinde olmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, eşlerinin kapanacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında sınıfın içinde olmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sınıfın içinde olmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında sınıfta ders görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında sınıfta ders işlemek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Kahve falında sınıfta deprem olduğunu görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfımı görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine alamet eder.

Kahve falında sınıf temizlemek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi sınıfını görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret etmektedir.

Kahve falında sınıftan arkadaşını görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir