Kahve falında sınıftan arkadaşını görmek

Kahve falında sınıftan arkadaşını görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, haram mal yiyip içeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, gelirinin eksileceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sınıftan arkadaşını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Kahve falında eski sınıf arkadaşları görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıftan arkadaşını görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla evlenmek kısmetin ve şansın açılacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sınıftaki erkek arkadaşını görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla yan yana oturmak kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınıf arkadaşıyla konuşmak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, özel hayatının renkleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sınıf arkadaşı görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sınıf arkadaşını dövmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir