AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek kuşu görmek

Kahve falında sinek kuşu görmek

Kahve falında sinek kuşu görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında sinek kuşu gördüyseniz:

  • Sizi başarıya taşıyabilecek değişiklikler ya da teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında sinek kuşu görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında sinek olduğunu görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri sinek görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında duvarda sinek görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet eder.

Kahve falında yemeğin içinde sinek görmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah sinek görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine inanılır.

Kahve falında odada sinek görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede sineklik görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir