AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sinek öldürmek

Kahve falında çok sinek öldürmek

Kahve falında çok sinek öldürmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, aileyle iş yapmayacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet eder.

Kahve falında çok sinek öldürmek gördüyseniz:

  • İşvereninizle veya eğitmenlerinizle ya da eşinizle anlaşmazlık yaşıyabilirsiniz, ılımlı olun.

Kahve falında sinekler öldürmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çok sinek öldürmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında küçük sinek öldürmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında büyük sinek öldürmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, böylece hayatından memnun olacağına inanılır.

Kahve falında sinekleri öldürmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sinek sürüsü öldürmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet eder.

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek yarınlarına umutla bakacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında sinek yemek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir