Kahve falında sinek kovalamak

Kahve falında sinek kovalamak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine inanılır.

Kahve falında sinek kovalamak gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Kahve falında sinek kovalamak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında büyük kara sinek görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında sinek avlamak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sinek yavruları görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ölü sinek görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük sinek öldürmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında büyük yeşil sinek görmek hastalıklarından kurtulacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında örümcek ve sinek görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top