AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek boku görmek

Kahve falında sinek boku görmek

Kahve falında sinek boku görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında sinek boku gördüyseniz:

  • Bazı problemler yaşanma ihtimali olsa da, türlü karışıklık sona eriyor.

Kahve falında sinek boku görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sinek görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine delalettir.

Kahve falında sinek yavruları görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük sinek öldürmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sinek görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına yorulur.

Kahve falında kocaman sinek görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sinek istilasına uğramak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sinek ve arı görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir