AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavı olmak

Kahve falında sınavı olmak

Kahve falında sınavı olmak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, neşesini kaybedeceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sınavı olmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi veya fırsatları gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında oğlunun sınavı kazandığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavında olduğunu görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, hayatının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında sınav stresi yaşamak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, işlerinden de geri kalacağına inanılır.

Kahve falında tarih sınavına girmek ilerleyemeyeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında sınavda iyi not almak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı bir sürece girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınavı geçemediğini görmek güzel günlerinin geride kalacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zor sınava girmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir