AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun sınavı kazandığını görmek

Kahve falında oğlunun sınavı kazandığını görmek

Kahve falında oğlunun sınavı kazandığını görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, parasına da para ekleyeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunun sınavı kazandığını gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Kahve falında oğlunun sınavı kazandığını görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınava girip kazanmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sınavı kazandığını görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Kahve falında sınava girmek ve kazanmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kıtlığın meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin sınav kazandığını görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında sınavda kazandığını görmek işinde yükseleceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında girdiğin sınavı kazandığını görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir