AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi not almak

Kahve falında iyi not almak

Kahve falında iyi not almak en gösterişli arabalara bineceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, istediği oranda da eğleneceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, işlerinin çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi not almak gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Kahve falında sınavdan iyi not aldığını görmek kötü kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında sınavdan iyi not almak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi bir not almak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yeterli kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında sınavda iyi not almak ticari faaliyetlerinin artacağına, istediği noktalara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında derslerden iyi not almak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında iyi not aldığını görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iyi not almak büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir