AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçlıklı yolda yürümek

Kahve falında ağaçlıklı yolda yürümek

Kahve falında ağaçlıklı yolda yürümek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yanlış işlere girileceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işindeki verimin artacağına inanılır.

Kahve falında ağaçlıklı yolda yürümek gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Kahve falında ağaçlıklı yolda yürümek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında ağaçlı yolda yürümek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, eksiklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı ve buzlu yolda yürümek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil yolda yürümek herkesin takdirini toplayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında yolda ayakkabısız yürümek bolluk ve bereketin artacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalettir.

Kahve falında ıssız yolda yürümek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında karlı buzlu yolda yürümek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında karlı yolda yürümek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir