AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava girmek

Kahve falında sınava girmek

Kahve falında sınava girmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında sınava girmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz konusunda sizi destekleyen veya yardımcı olan kişiler olabilir.

Kahve falında sınava girmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında memurluk sınavına girmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hatalarını fark edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sbs sınavına girmek bereket ve zenginlik bulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında üniversite sınavına girmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle sınava girmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının yerine sınava girmek işyerini kapatacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine delalettir.

Kahve falında deneme sınava girmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında ygs sınavına girmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir