AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava girerken ağlamak

Kahve falında sınava girerken ağlamak

Kahve falında sınava girerken ağlamak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında sınava girerken ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere sözünüzü dinletmek için her ne kadar yapınıza uymasa da sert bir üslup seçebilirsiniz.

Kahve falında sınavda ağladığını görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavda ağlamak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında sınava girerken ağlamak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınava girip ağlamak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınav için ağlamak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve ağlamak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavdan sıfır almak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınava yetişmeye çalıştığını görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir