AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda ağlamak

Kahve falında sınavda ağlamak

Kahve falında sınavda ağlamak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda ağlamak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Kahve falında sınavda ağladığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sınava girip ağlamak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalettir.

Kahve falında sınav için ağlamak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınava girerken ağlamak sevindirici haberler alınacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Kahve falında sınava girmek ve ağlamak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavda ağlamak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda kopya çekmemek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında sınav kaybetmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir