AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan sıfır almak

Kahve falında sınavdan sıfır almak

Kahve falında sınavdan sıfır almak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, onu yalnız bırakmayacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında sınavdan sıfır almak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Kahve falında sınavdan yüksek aldığını görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sınav sorusu çözmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınavda yüksek not almak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavında olduğunu görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalettir.

Kahve falında zor sınav görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sınava girip yetiştirememek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulur.

Kahve falında sınavda zorlanmak çok hayırlı haberler alacağına, adının fesada karışacağına yorulur.

Kahve falında sınava girmeyi unutmak kiracı olmaktan kurtulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir