AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınav sorularını çözememek

Kahve falında sınav sorularını çözememek

Kahve falında sınav sorularını çözememek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sınav sorularını çözememek gördüyseniz:

  • Başarıya doğru hızla ilerlerken bazı kişilerle tekrar karşılaşabileceğinizi unutmayarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında sınavda soru çözememek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, rızkın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınav sorularını çözememek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında soruları çözememek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kalp kırıklığı olacağına işarettir.

Kahve falında soru çözmeye çalışmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işaret eder.

Kahve falında soru çözememek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyünün çözüldüğünü görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında düğüm çözememek terslik yaşayacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir