AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüm çözememek

Kahve falında düğüm çözememek

Kahve falında düğüm çözememek çalışmalarının artacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kariyer edineceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğüm çözememek gördüyseniz:

  • Tatil sürecinde, işle ilgili konuları zekice ele almalısınız.

Kahve falında düğüm çözememek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında test çözememek emeklerinin karşılığını bulacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soru çözememek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyünün çözüldüğünü görmek alkış alacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında dizlerinin bağı çözülmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda soru çözememek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında bulmaca çözen birini görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soruları çözememek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hayal kırıklığına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir