AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda soru çözememek

Kahve falında sınavda soru çözememek

Kahve falında sınavda soru çözememek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, zorlukların geride kalacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sınavda soru çözememek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında sınav sorularını çözememek alim ve bilge insan olacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sınavda soru çözememek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soru çözememek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında soruları çözememek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında soru çözmeye çalışmak şen kahkahalar atacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyünün çözüldüğünü görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğüm çözememek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında test çözememek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir