AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıya binmek

Kahve falında ayıya binmek

Kahve falında ayıya binmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ayıya binmek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmeseniz de, karşı taraf fazlasıyla gayret göstereceğe benziyor.

Kahve falında ayıya binmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayı görüp kaçmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı yaralamak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ayı görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına işaret eder.

Kahve falında oruç ayı görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında ayı yavrusundan kaçmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz yavru ayı görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir