AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah terörist görmek

Kahve falında silah terörist görmek

Kahve falında silah terörist görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silah terörist gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında silah terörist görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahlı terörist görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, bir yere taşınmaya işaret etmektedir.

Kahve falında silahla terörist öldürmek çok büyük üzüntü duyacağına, içinin rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında terörist tarafından kaçırılmak çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet eder.

Kahve falında terörist tarafından öldürülmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına delalettir.

Kahve falında kadın terörist görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında teröriste yakalanmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teröristi öldürmek zenginliğinin süreceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir