AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayının kovaladığını görmek

Kahve falında ayının kovaladığını görmek

Kahve falında ayının kovaladığını görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayının kovaladığını gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ayının kovaladığını görmek her zaman kötülük için çalışacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kış ayında denize girmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayın yükseldiğini görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında ayın kaybolduğunu görmek rahata kavuşmaya, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şubat ayını görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında ayın içinden geçmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zorlukların geride kalacağına inanılır.

Kahve falında kasım ayında kar görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ayın döndüğünü görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir