Kahve falında ayın kaybolduğunu görmek

Kahve falında ayın kaybolduğunu görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Sanatla ilgili olaylar ilginizi çekebilir.

Kahve falında ayın kaybolduğunu görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayın battığını görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kasım ayında kar görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında zilhicce ayını görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında oruç ayını görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayının bal yediğini görmek dua alacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalet eder.

Kahve falında kış ayında denize girmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında ayın içinde kabeyi görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top